nedeľa 17. mája 2015

Beauty of grey

Dnes som si pripravila jednoduchý outfit, obsahujúci sivú a bielu farbu. Kombinovala so perličky, čipky a vo vlasoch mám obyčajnú šatku na krk , trošku kreativity nezaškodí :3 . Išla som takto len na nákupy do Bratislavy, čo bol vzácny deň, nakoľko sa s najlepšou kamarátkou poznám jeden rok  . A tiež sme vypadli z majstrovstiev, tak ale nechcela som byť v čiernej . Som veľká fanynka hokeja, ale k tomu sa dostaneme niekedy inokedy . Na sebe mám tričko s Eifelovou vežou , legíny, silonky a čipkové balerínky. Náušničky sú diamntíky a perličkový náhrdeník . Aký máte názor na elegantné outfity? Mala som tú česť robť mamine modelku :)

Crazy Summer is coming!

Každý niekedy vypáli náladou na najvyšší bod a jediné na čo myslí, je dobrá nálada a trošku zábavy. Na to je leto ! V tento krásny čas začínajú aj letné prázdniny, dovolenky a tancovanie po nociach či už zábava s priateľmi. Plávanie večer v bazéne pri vonkajších lampách a denné korčuľovanie v krátkych rukávoch, campingy a vychádzky nesmú chýbať! Hoci ešte nie sú prázdniny, ale slniečko sa v plnom prúde usmieva a ja mám dnes crazy náladu s crazy outfitom :)


Hey everyone! The summer is coming , and our mood is much crazier than before. Who would be sad in this beautiful time full of happiness, dancing at nights or just spending time with your friends? Our summer holiday are really near and my mood is really weird, I'm totally crazy ! Today I took some photos of my summer outfit ! Whereas it 's still school year, the sun is smiling at us , that's why I decided to wear something very short , honestly I can't stand really hot weather because aside from me, no one is as sweaty as me. And I simply hate it. What about you? Are you today in crazy mood? Enjoy your day and have fun!







Shine bright like a diamond

Tešíte sa na leto? Myslím , že každá z vás má rada slniečko, opálené nohy, krátke rukávy a nejakú tú ozdôbku. Ja som zvolila niečo jemné s diamantíkom. Pôsobí to decentne a jemne, v obchodoch možno dostať kúpiť trojbalenie v hnedej,bielej a čiernej farbe. Náramok obsahuje diamantík,koráliky a jemnú lesklú šnúrku. Nezvykla som na nohách nosiť niečo doplnkové, ale keď to mamka priniesla z Viedne, tak som to využila a sa mi to aj zapáčilo. Detailový doplnok možno kombinovať v každom letnom štýle, či už k plavkám, šatom, športovým či elegantným outfitom :) .

Čo robím vo voľnom čase?

Toto je často pokladaná otázka a nikto ju nevie zodpovedať správne o mne. Venujem sa testovaniu balzamov a kozmetiky, spevu,tancu,foteniu a natáčaniu. Môj goal je ovládať čo najviac jazykov plynulo. Zatiaľ ich je 7 a aj v tých sa zdokonaľujem stále. Od malička (5rokov) som vyšívala,háčkovala,štrikovala. Už ako 11 ročná som mala rozbehnutý biznis a predávala tvorbu cez internet aj do zahraničia. Po čase som sa chcela osamostatniť a začať úplne niečo nové. Boli to náramky. Biznis s náramkami práve rozbieham cez sashe, ale nasledovať bude aj stránka etsy.com
zúčastňujem sa recitácii, s tým že chcem byť v budúcnosti herečkou. Ukážka mojich náramkov, pre bloggerku Marina Says

Be yourself

Jednoduchosť,sivé farby....nie vždy treba vynikať niečím . Viac žien si hovorí,že menej je viac. Nie vždy je to pravda , ale vo väčšine prípadov áno. Dnes som sa nalíčila veľmi jemne, a ani na doplnky som nedala veľký dôraz. Jedna jemná retiazka,jednoduché tričko rovnakej farby ako nohavice. Šatka je taktiež sivá s jemným prechodom do bielej. Väčšina dievčat sa oblieka týmto spôsobom, čo je v úplnom poriadku. Ja však milujem experimentovať a skúsiť čo najviac módnych štýlov. Tento štýl vnímam len ako experiment, hoci niektoré dievčatá by povedali , že to je presne to, čo je najlepšie. Každý má ten svojský jedinečný look, niekto jednoduchší,niekto viac vyšperkovaní a niekto elegantnejší. Móda je veľmi rozvitá a máme skutočne široký výber :) .

Love me right

Love me right je skladba od mojej kamarátky , ktorá bola v top 8 speváčok Česka i Slovenska v talent show. Pieseň ma inšpiruje, spomenula som si na ňu taktiež aj vtedy, keď som od rodičov dostala tento prívesok. Nie som typ , čo verí v lásku. Svet je plný podvodov a zvládnuť prežiť dokáže len ten najchladnejší a najsilnejší človek. Možno si hovoríte, že žiadne skúsenosti...no samé sklamania už zo vzťahov plných podvodov už nemajú prístup ku mne. Verím v priateľstvo aj objatia, ktoré sa mi vytrácajú postupne z pamäti,odvtedy čo som ich dostala odopreté od najlepšej kamaratky . Slovo láska je vo fantasy literatúre vítané. Niečo,čo nikdy nie je také ako v rozprávkach či románoch. Ale prečo nie ako symbol šťastia?

What to wear on B-day party?

Prišlo na rodinnú detskú narodeninovú párty, pretože každý má raz za rok narodeniny,vrátane mojich súrodencov. Nechcela som sa obliecť do detského štýlu, ale ani extra decentného. Zvolila som svoju novú sukňu, tričko s motívom psíkov, drevené korálky, drevené vyššie topánky a farebnú čelenku, nech predsa len nepôsobím fádne na detskej oslave. Je veľmi horúce počasie, najradšejby som nosila plavky . Make-up mám skôr decentnejšie nanesený .



piatok 8. mája 2015

Change yourself tonight

Bojíte sa spraviť výraznejšiu zmenu? Nad dnešným outfitom som rozmýšľala počas noci. Napadlo mi spraviť menšiu zmenu v mojom bežnejšom štýle. Tmavšie pery,tmavšia lícenka, linka či viac špirály boli pre mňa dnešnou výzvou a zároveň ideálnym nápadom. Cestou do nemocnice som si obliekla tmavé čipkové tričko Amisu, ktoré som kúpila v New Yorker-i, tmavé rifľové legíny a čipkové baleríny. Diamantové náušničky, ktoré sú tuším z Talianska ako aj náhrdelník sa mi zdali vhodnou kombináciou. Po návrate domov som sa dostala k svojej kozmetickej taštičke a začala sa hraťs farbami. Tmavší rúž ma vždy láka použiť vtedy, keď pozerám videá od blogerky Marina Says, mojej kamarátky ktorá má plnú hlavu kreatívnych nápadov :) . Je zdravé kreatívne využiť svoj čas . Krásne počasie ma motivovalo vytiahnuť zrkadlovku a šup do záhradky! Ako ste dnešný deň využili vy?
Make - up : ASTOR
Špirála : L'Oreal Paris
Linka : S-he
Tričko: Amisu
Baleríny : F&F



Recenzia - Eos Summer Fruit

Ďalším z nelimitovaných edícií je Summer Fruit, ktorého jemná vôňa pripomína pomaranče,limetku,jahody. Vôňa nie je veľmi výrazná. Príchuť má sladkú. Hoci mne nevonia najpríjemnejšie , určite má príjemný efekt a je veľmi zdravý pre popraskané pery, nakoľko obsahuje liečivé prísady a je tam minimálne množstvo chemikálii. Odporúčam, neštípe na perách, nie je mastný. Kúpiť ho je možné na stránke eosu za cenu 7.00€ .


Voilá Paris!

Nebojte sa, neplánujem teraz písať po francúzsky. Dnešný outfit je inšpirovaný Parížom. Retiazku som si kúpilav obchode Bizuaux , tričko v Primarku v Anglicku. Legíny so zlatým nápisom v klasickom Supermarkete a náušnice sú od SIX . Hoci mám veľa možností na oblečenie s motívom Eiffel Tour et Paris, zvolila som práve ružový variant. Nenosím ružovú veľmi často, to si obliekajú väčšinou mladšie vekové kategórie, pretože to pôsobí veľmi sladko a skôr zlato, čo sa starším slečnám už tak nepáči. Našim cieľom je dosiahnuť elegantný alebo swag look. Niekedy je však zdravé byť aj crazy, skúsiť niečo nové, či už spraviť náhlu, nečakanú chvíľkovú zmenu. Presne toto som spravila dnes ja s mojim ružovým outfitom :) . Čo myslíte vy? Máte dosť odvahy spraviť skok vedľaod vášho bežného štýlu? :)


pondelok 4. mája 2015

Eos Sweet Mint - recenzia

Po dlhodobom zbieraní balzamov som sa aj ja dostala k značke Eos . Výber je naozaj veľký a preto je dobré zvážiť , ktorý je pre vás ten najlepší, nakoľko ani cenovo nie sú najprístupnejšie hneď do kozmetickej taštičky. Zvolila som na začiatok Sweet Mint, Summer Fruit a nejaké limitky. Dnes by som vám rada povedala niečo o balzame Sweet Mint, ktorého obal v tvare guľôčky je bledomodrej farby , ale samotný balzam nefarbí. Nie je plný chemikálií, viacmenej prírodná databáza, čo výrazne cítite na kvalite. Balzám chutí ako cukríky Mentos, ale nezjedzte ho :) , je určený na vaše pery, ktoré zjemňuje a dodáva svieži a chladivý pocit. Najskôr si po aplikovaní pripadáte, ako keby ste si dali mentolovú žuvačku. Nie je mastný a hydratuje veľmi dobre. Obsah balzamu končí v polovičke obalu a je zakončený trojuholníčkami pod ktorými je dutý priestor. Balzam určite odporúčam. Dostať ho kúpiť na oficiálnej stránke eosu v nelimitovaných edíciách za 7,00€.


nedeľa 3. mája 2015

Recenzia Nivea Lipbutter

Pri návšteve Anglicka sme mali možnosť nakupovať na rôznych miestach. Samozrejme som chodila po drogériách, kde som narazila aj na Nivea Lipbutter. Kúpila som si Rasberry Rosé, ktorého lákavá vôňa malinového pudingu pokúša každého ochutnať balzam. Radšej to nerobte. Farbí jemne na ružovo a na perách pôsobí príjemne. Veľmi dobre hydratuje. Ďalším je Blueberry Blush , ktorý vonia ako čerstvý čučoriedkový jogurt , farbí jemne na fialovo . Určite nebudete sklamaní ak milujete vôňu čučoriedky. Posledným z balzamov od Nivea , ktoré som kúpila v Británií je Vanilla & Macadamia , ktorý je mojim najobľúbenejším. Krásna vôňa vanilky poteší každého. Určite ho kúpim aj kamarátkam , lebo je úžasný, mali by ste to vyskúšať. Hmotnosť balzamu je 16.7 g , balzam je vyrobený v Belgicku. Obsahuje výživné oleje .








English Look

Slniečko ukáže prvé lúče, je čas zhadzovať bundy, dlhé rukávy sa vytrácajú zo slovníka, vypína sa kúrenie. Vitajte v rozmýšľaní všetkých angličanov. Je tomu náročné uveriť, keď chodíme v zimných bundách naobliekaní a títo otužilci sa schladzujú vo vlnách studeného mora. V Anglicku sme si aj my zvykli na chladnejšie, hoci slnečné počasie a domov som prišla už v mojom novom outfite z britského Primark-u. Tričko LA som dostala kúpiť za £3 , sukničku za £8 a čelenku za £2. Tieto čelenky sú typickým doplnkom každej britky. V každom fashion obchode nájdete široký výber kvietkovaných potešení do vašich vlasov. Vybrala som si aj ja pre mňa najvhodnejšiu kombináciu kvetov. Na tvár som použila Vichi make-up, Alverde lícenku, Nivea Lipbutter Strawberry, ktorý vonia ako malinový puding , Maybelline Diamond Glow tiene na oči, S-he dip eyeliner linku na oči a špirálu\riasenku od L'Oreal Paris. Moje vlasy sú prirodzene vlnité . Pre rozprávkové fotografie som zvolila našu záhradku plnú kvetov :) outfit som dokončila diamantmi a perličkami, ktoré sú veľmi často používané v Británií. Look je môj vlastný štýl inšpirovaný angličankami a produktami v obchodoch :)





































Hello England!

Bournemouth...miesto kde veje vánok od mora a prichádza svieži vzduch spoza útesov. Jemné vlny narážajúce na piesočnú pláž , osvietenú svetielkami a krása každej palmy vyrážajúca dych. Tento úžasný pocit som zažívala počas minulých dvoch týždňov . Od pláže viedla cestička na nakupnú zónu, plnú obchodov ako PRIMARK, STARBUCKS,H&M,BODYBEAUTY a mnoho ďalších. Tri knižky som dostala kúpiť dokopy za cenu £5 , spreje na vlasy za £4, samozrejme nesmieme zabudnúť na Nivea Lipbutters , ktoré majú príjemný efekt a zjemňujú pery, ale o tom sa dozviete neskôr. Veľmi veľkým zážitkom bolo mnoho hradov, záhrady plné vodopádov a kvetov , ktoré vás fascinujú svojou farebnosťou hneď pri prvom pohľade na ne. Nezabúdam spomenúť ani múzeá, kde sme mohli vidieť auto Harry Pottera, Mrs Been-a a veľa ďalších. Spolu s našimi učiteľkami sme sa previezli ponad hrad a záhradu s fontánkou a kvetmi , plnou dekoratívnych doplnkov vláčikom, ktorý pripomínal kolotoč na spôsob horskej dráhy. Po dennom programe sme sa vrátili do rodín. Hlavným jedlom v Anglicku je večera. Obsahuje väčšinou pečené zemiaky, trošku mäsa a veľa druhov zeleniny zmiešanej do šalátu. Po večeri nasledovali večerné vychádzky k moru, cestou samozrejme nechýbal ani nádherne upravený park v ktorom sú naše príhody neopísateľné.