štvrtok 18. decembra 2014

Hallo Vienna

Ahojte ! dnešný deň bol výnimočný .Kúpila som darček mojej bff , ale celé to bolo sranda. Išli sme do Viedne , do akvária, na vianočné trhy a túlať sa po meste . V buśe sme sa celý čas smiali na tom , že nevidíme kvôli kapuste . Keď sme išli na trhy , zasavili nás dve rumunky . Dali nám do rúk ruže a pýtali peniaze . viacerých takto obrali no našťastie u nás nato doplatila iba Dominika , ktorá veľmi chcela , aby vypadli . Na ceste som sa nevedela vykoktať , tak som stále opakovala : hen , hen....a keď sa tí nemci na mňa pozerali mi došlo :vša ja t opakujem SLIEPKA , SLIEPKA . Chcela som ochutnať Starbucks , ale baby nechceli , tak som tam nešla sama.. V autobuse sme si robili srandu z Dominiky , potom z našej nemčinárky , na ktorú sme neustále pozerali pomaly už úplne pri jej tvári a nič si nevšimla :P na tm sa proste nedalo nesmiať . Ako ste sa dnes bavili vy ?












pondelok 15. decembra 2014

Všetko najlepšieeee

Janka mala narodeninky , tak som jej sľúbila , že jej spravím prekvapko :) Pýtate a , kto je Janka ?
Stačí sa na nás prísť pozrieť ako sa smejeme spolu na poštárke s duck face ružovými perami , ako klopeme zubárovi , ako nikdy nie sme normálne na nemčine , ako jazdíme spolu na Steevovi do TESCA (to je kaktus) a ako si neustále robíme srandu zo života . Veď čo je krajšie ako smich a radosť ? Nikto neoľutuje zábavu s dvoma šialenými blondínkami :) Dokážeme naozaj veľa....za deň dokopy vypiť 6 Bubbleology pred vstupom do Národného Divadla a je sranda sa smiať na preddstavení spolu s učiteľkou :)  Najlepšie je určite v autobuse, ktorý spieval o dušu :) všetko naj Sociálkaaa!!!!!!




pondelok 1. decembra 2014

Santa´s girl

Ahojte :) pripravila som tutorial aj s videom , no žiaľ blbne mi internet , tak mi to vypadne stále keď sa to snažím pridať na YouTube . Keď sa cchyba odstráni to určite pridám :) Keďže som robilavideo , emám postupne nafotený každý detail iba hotový outfit :) čiapku som si háčkovala ja , bolerko tiež a ostatné som pridala . Na líčenie očí som použila tmavohnedý odtieň, svetlohnedý,bledoružový a lesklý zelený odtieň očnéh tieňa :) na pery L´oreal Paris rúž a make up odznačky GARNIER.